© 2013 Mazen Jannoun
This project consists of alterations and an extension to a two-bedroom Victorian terrace in the Arlington Square conservation area in Islington. 
Comprising two rooms on each of the three floors, the original layout and lack of services proved insufficient for modern standards. The internal reorganisation, pivoting around the design of a new stair, has released usable area at each level and provides the entire ground floor with level access to the new rear garden by way of a full height L-shaped folding and sliding door. 
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Mazen Jannoun
© 2013 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2013 Ciarcelluti Mathers Architecture

You may also like

Back to Top