© 2015 Ciarcelluti Mathers Architecture
The redesign of this communal entrance and lobby in the Westbourne Conservation Area is envisaged to dovetail with the Queensway streetscape improvements.

Designed with a classical but contemporary look, natural stone cladding and pure minimal forms give the entrance a timeless character. The full height recessed door provides a protected entrance whilst maximizing natural daylight.
© 2015 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2015 Ciarcelluti Mathers Architecture
The stronger contemporary character of the interior with mild steel panels and concrete floor unifies the space and a new timber stair, expressed as full width, visually connects the entrace hall. Coloured informal seating areas contrast with the natural materials and create a welcoming space for relaxation.
© 2015 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2015 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2015 Ciarcelluti Mathers Architecture

You may also like

Back to Top