Culverden Road

Project: New conservatory to Victorian villa. Location: Balham, London Year: 2014 - 2015

© 2014 Ciarcelluti Mathers Architecture
The original glass conservatory to this large Victorian villa was cold, leaking and had a poor connection to the kitchen. Our proposal to replace the conservatory with a metal and glass extension capitolizes on the existing views to Tooting Bec Common and opens up the interior, forming a better connection to the rest of the house. 
© 2014 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2014 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2014 Ciarcelluti Mathers Architecture

You may also like

Kensington Gardens Square
2015
Ullswater Yacht Club
2013
Blue Clay Country Spa
2017
St Paul Street
2013
Turin Info Point
2013
Clifton Gardens
2013
No.8@Arup 2016
2016
Peabody Housing
2013
OS House
2010
The Listening Project
2013
Back to Top