Grange Grove

Project: Alterations and extension to mid-terrace dwelling Location: Islington, London Year: 2015 - 2016

© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
Featuring a new rear extension with full width sliding doors, this project reorganises the ground floor to provide a new shower room and larger open plan living spaces.
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture
© 2016 Ciarcelluti Mathers Architecture

You may also like

Culverden Road
2015
Peabody Housing
2013
OS House
2010
No.8@Arup 2016
2016
Ullswater Yacht Club
2013
Turin Info Point
2013
St Paul Street
2013
The Listening Project
2013
Blue Clay Country Spa
2017
Kensington Gardens Square
2015
Back to Top